Ψηλοτάκουνα νυφικά παπούτσια

Τα ψηλοτάκουνα νυφικά παπούτσια θεωρούνται πολύ ελκυστικά, ενώ παράλληλα προσδίδουν κομψότητα και φινέτσα. Βρίσκονται στις πρώτες επιλογές των γυναικών που σκοπεύουν να παντρευτούν και η προτίμησή τους αυξάνεται διαρκώς. Τα ψηλοτάκουνα νυφικά παπούτσια προσδίδουν το απαραίτητο ύψος στη γυναίκα, έτσι ώστε να φαίνεται πιο εντυπωσιακή και πολύ πιο όμορφη. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές ιδέες για ψηλοτάκουνα παπούτσια που θεωρούνται πολύ κομψά και προσεγμένα. Επίσης μπορείτε να μάθετε τι είδους ψηλοτάκουνα παπούτσια ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση ανάλογα με το στιλ σας, τις προτιμήσεις σας και το ύψος σας.

Ψηλοτάκουνα νυφικά παπούτσια με λεπτό τακούνι

Το χαρακτηριστικό των παπουτσιών αυτών είναι το λεπτό τακούνι τους. Το στιλ αυτό είναι πολύ συνηθισμένο καθώς προσδίδει κομψότητα και φινέτσα. Θεωρείται ένα από τα πιο ελκυστικά παπούτσια. Το μειονέκτημά του είναι ότι σε μερικές περιπτώσεις (όχι πάντα), μπορεί να θυσιάσει λίγο από την άνεση για χάρη της ομορφιάς. Τα παπούτσια αυτά είναι κατάλληλα για νύφες που θέλουν να αποκτήσουν περισσότερο ύψος με έναν αρκετά εντυπωσιακό και κομψό τρόπο.

Ψηλοτάκουνα νυφικά παπούτσια με χοντρό τακούνι

Τα παπούτσια με χοντρό τακούνι προσφέρουν καλύτερη στήριξη σε σχέση με αυτά που έχουν λεπτό. Θεωρούνται λίγο πιο άνετα και είναι πιο πρακτικά, χωρίς να θυσιάζουν την αίγλη και τη φινέτσα. Πρόκειται για ένα στιλ που είναι κατάλληλο για γυναίκες που θέλουν να βλέπουν τον γάμο τους από ψηλά,χωρίς να ανησυχούν για μικροπροβλήματα που μπορεί να έχουν στο περπάτημα, κ.τ.λ.

Ψηλοτάκουνα νυφικά παπούτσια με πεπλατυσμένο τακούνι

Το πεπλατυσμένο τακούνι είναι μεγάλο και τετραγωνισμένο στις άκρες και προσδίδει ένα ιδιαίτερο στιλ. Είναι κατάλληλο για νύφες που θέλουν να ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο γούστο τους αλλά και για τον τύπο τους. Τα ψηλοτάκουνα νυφικά παπούτσια με πεπλατυσμένο τακούνι μπορούν να προσδώσουν το απαραίτητο ύψος σε συνδυασμό με πολύ καλή άνεση και πρακτικότητα. Τα παπούτσια αυτά έχουν συγκεκριμένο φανατικό γυναικείο κοινό που δεν τα αποχωρίζεται.

Ψηλοτάκουνα νυφικά παπούτσια πλατφόρμες

Οι πλατφόρμες είναι το πιο πρακτικό τακούνι από όλα καθώς προσδίδουν αρκετό ύψος το οποίο όμως στηρίζεται στην πλατφόρμα η οποία είναι πολύ στιβαρή χωρίς να θυσιάζει από την άνεση και την ομορφιά. Τα ψηλοτάκουνα νυφικά παπούτσια πλατφόρμες θεωρούνται αρκετά κομψά και προσδίδουν αίγλη και μεγαλείο. Πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή.

ψηλοτάκουνα νυφικά παπούτσια

ψηλοτάκουνα νυφικά παπούτσια

ψηλοτάκουνα νυφικά παπούτσια

ψηλοτάκουνα νυφικά παπούτσια

ψηλοτάκουνα νυφικά παπούτσια

loading...
loading...