Ρομαντικά νυφικά

Τα ρομαντικά νυφικά έχουν σκοπό να τονίσουν τη θηλυκότητα της νύφης και να προσδώσουν μια ρομαντική νότα τη μαγική μέρα του γάμου. Τα ρομαντικά νυφικά κατά κανόνα έχουν πιο παραδοσιακό στιλ ή προσπαθούν να τονίσουν την αίγλη, την κομψότητα και τη φινέτσα. Από την άλλη πλευρά τα νυφικά σε μοντέρνα γραμμή είναι πολύ ελκυστικά, δελεαστικά και τις περισσότερες φορές σέξι, ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις δεν θεωρούνται ρομαντικά. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές επιλογές από ρομαντικά νυφικά για έναν παραμυθένιο γάμο όπως τον φανταζόσασταν όταν ήσασταν μικρά κοριτσάκια. Τα νυφικά αυτά διατηρούν αναλλοίωτη τη ρομαντικότητα και τον ερωτισμό.

Ρομαντικά νυφικά εποχής

Τα νυφικά εποχής αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για νύφες που θέλουν να φορούν ένα νυφικό που να εκπέμπει έντονο ρομαντισμό. Τα νυφικά αυτά είναι γνωστά και ως ρετρό νυφικά ή νυφικά vintage. Πρόκειται για ένα στιλ που είναι εμπνευσμένο από παλαιότερες εποχές, το οποίο όμως πολλές φορές διαθέτει και σύγχρονες πινελιές. Η επιλογή της εποχής είναι καθαρά υποκειμενική υπόθεση και έχει να κάνει με τις προτιμήσεις της νύφης.

Ρομαντικά νυφικά με τιράντες

Οι τιράντες θεωρούνται ότι προσδίδουν το πιο παραδοσιακό στιλ στήριξης σε σχέση με τα στράπλες ή τα νυφικά με έναν ώμο. Αυτό το παραδοσιακό στιλ σε πολλές περιπτώσεις προσδίδει μια ρομαντική αύρα και για αυτό το λόγο πολλές γυναίκες που θέλουν έναν ρομαντικό γάμο τα προτιμούν ιδιαίτερα. Οι τιράντες παρέχουν την απαιτούμενη στήριξη, ενώ παράλληλα προσδίδουν αίγλη, αρχοντιά και θηλυκότητα.

Ρομαντικά νυφικά με δαντέλα

Η δαντέλα είναι ένα στιλ που κάνει τη νύφη ελκυστική αλλά και πολύ ρομαντική. Τα νυφικά με δαντέλα θεωρούνται άκρως ρομαντικά και όχι άδικα καθώς τονίζουν τη θηλυκότητα της νύφης χωρίς να θυσιάζουν από την διακριτικότητα που απαιτεί ο έντονος ρομαντισμός. Αν θέλετε έναν ρομαντικό γάμο, μπορείτε να επιλέξετε νυφικά με δαντέλα σε διάφορα σημεία. Η δαντέλα στην πλάτη, στο στήθος, στα χέρια ή στα πόδια είναι η πιο συνηθισμένη περίπτωση.

Ρομαντικά νυφικά με αξεσουάρ

Πολλές φορές τα νυφικά είναι πολύ ρομαντικά επειδή διαθέτουν ορισμένα αξεσουάρ. Η κορώνα στα μαλλιά, το πέπλο, η μακριά ουρά, τα διάφορα στολίδια, κοσμήματα, λουλούδια, κ.τ.λ. μπορούν να προσδώσουν μια ρομαντική αίσθηση που μένει αξέχαστη. Η επιλογή του αξεσουάρ είναι απόλυτα υποκειμενική και έχει να κάνει καθαρά με τις επιλογές και τα γούστα της νύφης.

Συμβουλή

Γενικά τα ρομαντικά νυφικά είναι αυτά που είναι απλά και λιτά χωρίς πολλά εντυπωσιακά στοιχεία. Επίσης ο ρομαντισμός είναι δύσκολο να συμβαδίσει με την ελκυστικότητα. Για αυτό τις περισσότερες φορές τα αρκετά σέξι νυφικά χάνουν την ρομαντικότητα. Αν θέλετε λοιπόν ένα ρομαντικό νυφικό, τότε αποφύγετε τα νυφικά που είναι αποκαλυπτικά καθώς και τα νυφικά που σκοπό έχουν να εντυπωσιάσουν με τις υπερβολές τους.

Ρομαντικά νυφικά

Ρομαντικά νυφικά

Ρομαντικά νυφικά
loading...
loading...