Νυφικά με κλειστό λαιμό

Τα νυφικά με κλειστό λαιμό είναι πολύ ελκυστικά και τονίζουν τη θηλυκότητα της νύφης. Τα νυφικά αυτά είναι πολύ κομψά και πολύ φινετσάτα, ενώ παράλληλα διατηρούν μια διακριτική γοητεία που μαγεύει. Τα νυφικά με κλειστό λαιμό ταιριάζουν περισσότερο σε αδύνατες γυναίκες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μια νύφη με κάποια περιττά κιλά δεν μπορεί να το δοκιμάσει. Παρακάτω μπορείτε να μάθετε ποια νυφικά με κλειστό λαιμό σας ταιριάζουν περισσότερο ανάλογα με τα γούστα σας και φυσικά ανάλογα με το σώμα σας. Κάθε είδος νυφικού δεν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Μάθετε ποιο είναι καλύτερο για εσάς για τέλεια αποτελέσματα.

Εξώπλατα νυφικά με κλειστό λαιμό

Τα εξώπλατα νυφικά με κλειστό λαιμό είναι πολύ δελεαστικά και σαγηνευτικά καθώς τονίζουν τη γυναικεία πλάτη. Η ανοιχτή πλάτη κάνουν τη νύφη αρκετά σέξι, ενώ ο κλειστός λαιμός διατηρεί την διακριτικότητα που απαιτεί η ημέρα του γάμου. Τα νυφικά αυτά είναι κατάλληλα για γυναίκες που έχουν αρκετά καλλίγραμμο κορμί αλλά υστερούν λίγο στην περιοχή του στήθους.

Νυφικά με κλειστό λαιμό σε ίσια γραμμή

Τα νυφικά με κλειστό λαιμό που βγαίνουν σε ίσια γραμμή είναι πολύ ρομαντικά και χαρακτηρίζονται από την απλότητα και τον όμορφο σχεδιασμό τους. Είναι κατάλληλα για νύφες που θέλουν έναν παραδοσιακό γάμο που θα μείνει αξέχαστος.

Αεράτα νυφικά με κλειστό λαιμό

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα ευρύχωρα νυφικά ή τα ριχτά. Τα νυφικά αυτά προσφέρουν μεγάλο βαθμό συγκάλυψης στις προβληματικές περιοχές με περιττό λίπος και για αυτό το λόγο είναι κατάλληλα για γυναίκες που έχουν κάποια κιλά παραπάνω.

Νυφικά με κλειστό λαιμό σε στενή γραμμή

Τα νυφικά σε στενή γραμμή ταιριάζουν περισσότερο στις αδύνατες γυναίκες καθώς αγκαλιάζουν το σώμα και ακολουθούν τις αναλογίες του. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακό και πολύ δελεαστικό. Αν είστε αδύνατες και έχετε μικρό στήθος, τότε αυτό το στιλ ίσως αποτελεί μια καλή επιλογή.

Νυφικά με κλειστό λαιμό με δαντέλα

Πολλές φορές ο κλειστό λαιμός διακοσμείται με δαντελωτά υφάσματα ή το νυφικό διαθέτει δαντέλα σε άλλα σημεία (π.χ. λαιμός, χέρια, πλάτη,κ.τ.λ.). Η δαντέλα τραβάει την προσοχή και κάνει τη νύφη αρκετά ελκυστική. Αυτό το στιλ ταιριάζει καλύτερα σε γυναίκες που έχουν κανονικό σώμα δηλαδή δεν είναι ούτε πολύ αδύνατες αλλά ούτε πολύ παχουλές. Τα νυφικά αυτά ακολουθούν τη γραμμή του σώματος, ενώ η δαντέλα τονίζει τα σημεία που πρέπει να τονιστούν (στήθος, πλάτη, κ.τ.λ.).

Νυφικά με κλειστό λαιμό – Συμβουλές

Τα νυφικά με κλειστό λαιμό μπορούν να έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα, ωστόσο δεν ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Τα νυφικά αυτά είναι ιδανικά:

– Για γυναίκες με καλές αναλογίες σώματος
– Για γυναίκες με μικρό στήθος
– Για γυναίκες που θέλουν να τονίσουν άλλα σημεία του σώματος
– Για νύφες που θέλουν έναν παραδοσιακό και ρομαντικό γάμο
– Για νύφες που προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια στο γάμο τους
– Για νύφες που θέλουν να καλύψουν το μπούστο τους
– Για νύφες με αίγλη και αρχοντιά

Ιδέες για νυφικά με κλειστό λαιμό

νυφικά με κλειστό λαιμό

νυφικά με κλειστό λαιμό

νυφικά με κλειστό λαιμό

νυφικά με κλειστό λαιμό

νυφικά με κλειστό λαιμό

νυφικά με κλειστό λαιμό

loading...
loading...