Νυφικά με έναν ώμο

Τα νυφικά με έναν ώμο χαρακτηρίζονται από τη μοντέρνα γραμμή τους και τον κομψό σχεδιασμό τους. Τα τελευταία χρόνια πολλές νύφες επιλέγουν νυφικά με έναν ώμο και όχι άδικα καθώς τα νυφικά αυτά είναι πολύ ελκυστικά, είναι ότι πιο μοντέρνο υπάρχει και παράλληλα τονίζουν έντονα τη θηλυκότητα της νύφης. Για όσες δεν γνωρίζουν, τα νυφικά με έναν ώμο (one shoulder wedding dresses) είναι αυτά που η στήριξή τους βρίσκεται μόνο στην μία πλευρά (στον ένα ώμο), ενώ ο άλλος ώμος συνήθως είναι ακάλυπτος. Το στιλ αυτό προσδίδει αίγλη και φινέτσα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε σε ποιες γυναίκες ταιριάζουν τα νυφικά με έναν ώμο ανάλογα πάντα με τις προτιμήσεις τους αλλά και τα σωματικά τους χαρίσματα. Άλλωστε κάθε νυφικό είναι κατάλληλο μόνο για συγκεκριμένες γυναίκες και για αυτό οι γυναίκες που θέλουν έναν τέλειο γάμο πρέπει να προσέξουν ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Νυφικά με έναν ώμο σε γραμμή Α

Η γραμμή Α είναι στενή στο πάνω μέρος και φαρδιά όσο βαδίζουμε προς τα κάτω. Το στιλ αυτό είναι κατάλληλο για γυναίκες που έχουν σχήμα αχλάδι. Η προσοχή βρίσκεται περισσότερο στην πάνω πλευρά του νυφικού φορέματος και συγκεκριμένα στην πλάτη και στον ώμο. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό, ενώ παράλληλα το νυφικό προσφέρει σχετικά καλό βαθμό κάλυψης των περιοχών που ίσως να έχετε περιττά κιλά (λεκάνη, γοφοί, πόδια, κ.τ.λ.).

Νυφικά με έναν ώμο σε στενή γραμμή

Τα νυφικά αυτά είναι κατάλληλα για γυναίκες που είναι αρκετά αδύνατες και θέλουν να αναδείξουν τα προσόντα τους. Μεγάλο τμήμα της πλάτης συνήθως μένει ακάλυπτο, γεγονός που θεωρείται εξαιρετικά δελεαστικό. Αν έχετε μικρό στήθος τότε είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα νυφικό με κλειστό λαιμό, ενώ αν έχετε πλούσια χαρίσματα, τότε ένα νυφικό με ντεκολτέ σχήμα V ή σχήμα U ίσως αποτελεί καλύτερη επιλογή.

Νυφικά με έναν ώμο τύπου ball gown

Τα νυφικά αυτά είναι κατάλληλα για γυναίκες που έχουν κάποια περιττά κιλά στην περιοχή της κοιλιάς. Για όσες δεν γνωρίζουν, τα νυφικά αυτά είναι αρκετά φουσκωτά και αεράτα στην περιοχή της κοιλιάς με αποτέλεσμα να παρέχουν πολύ καλό βαθμό κάλυψης του περιττού βάρους. Η στήριξη στον έναν ώμο κάνει τα νυφικά αυτά πολύ μοντέρνα και αρκετά φινετσάτα. Τα νυφικά αυτά είναι κατάλληλα για γυναίκες που θέλουν να είναι κομψές και ελκυστικές, ενώ παράλληλα να καλύπτουν τις περιοχές του σώματος που πρέπει.

Νυφικά με έναν ώμο ανάλογα με το μήκος τους

Στην κατηγορία αυτή έχουμε τα μάξι, τα κοντά και τα νυφικά κοντά μπροστά μακριά πίσω. Τα μάξι νυφικά με έναν ώμο προσδίδουν αίγλη και αρχοντιά και είναι κατάλληλα για γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν την πάνω πλευρά του σώματος. Τα κοντά νυφικά με έναν ώμο είναι πολύ σέξι και αναδεικνύουν τα πόδια αλλά και την ωμοπλάτη. Τα νυφικά που είναι κοντά μπροστά και μακριά πίσω προσπαθούν να συνδυάσουν τα χαρίσματα του μάξι με την ελκυστικότητα του κοντού. Τις περισσότερες φορές τα καταφέρνουν με επιτυχία.

Νυφικά με έναν ώμο

Νυφικά με έναν ώμο

Νυφικά με έναν ώμο
loading...
loading...