Νυφικά κοντά μπροστά μακριά πίσω

Τα νυφικά κοντά μπροστά μακριά πίσω είναι πολύ ελκυστικά και συνδυάζουν το σέξι και δελεαστικό στιλ των κοντών νυφικών με την αίγλη και τη γοητεία των μακριών. Αυτό το ασύμμετρο στιλ κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις των γυναικών και συμπεριλαμβάνεται στις συλλογές όλο και περισσότερων σχεδιαστών νυφικών. Αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς τα νυφικά αυτά έχουν πολύ ωραίο σχεδιασμό και παντρεύουν την παράδοση με το μοντέρνο και το ελκυστικό με το ρομαντικό. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές ιδέες για νυφικά κοντά μπροστά μακριά πίσω που σας ταιριάζουν ανάλογα πάντα με τις επιλογές και τις προτιμήσεις σας και φυσικά ανάλογα με τη δομή του σώματός σας. Άλλωστε κάθε γυναίκα θέλει ο γάμος της να μείνει αξέχαστος και ένα κατάλληλο νυφικό παίζει καθοριστικό ρόλο για το σκοπό αυτό.

Νυφικά κοντά μπροστά μακριά πίσω ανάλογα με την ουρά

Τα νυφικά αυτά διακρίνονται ανάλογα με την ουρά που διαθέτουν. Έτσι έχουμε τα νυφικά που διαθέτουν μακριά ουρά και κατατάσσονται στα πιο παραδοσιακά και ρομαντικά, καθώς και τα νυφικά χωρίς μακριά ουρά (το φόρεμα φτάνει μέχρι τον αστράγαλο στην πίσω πλευρά). Τα τελευταία είναι πολύ μοντέρνα και αρκετά πρακτικά.

Νυφικά κοντά μπροστά μακριά πίσω ανάλογα με το ντεκολτέ

Τα νυφικά που είναι κοντά μπροστά και μακριά πίσω διαχωρίζονται και με βάση το ντεκολτέ τους. Έτσι έχουμε το ντεκολτέ σχήμα V, το ντεκολτέ σχήμα U, το ντεκολτέ σχήμα καρδιάς καθώς και τα νυφικά με κλειστό λαιμό. Η επιλογή έχει να κάνει με το σημείο του σώματος που θέλετε να τονίσετε περισσότερο, καθώς και με τις αναλογίες σας. Αν θέλετε να τονίσετε τα πόδια σας, τότε ένα νυφικό κοντό μπροστά και μακρύ πίσω με κλειστό λαιμό στο ντεκολτέ είναι η καλύτερη επιλογή. Αν θέλετε να τονίσετε το στήθος σας, τότε τα νυφικά με ανοιχτό ντεκολτέ είναι μονόδρομος.

Νυφικά κοντά μπροστά μακριά πίσω ανάλογα με την πλάτη

Σε αυτή την κατηγορία έχουμε τα εξώπλατα νυφικά, τα νυφικά με κεκαλυμμένη πλάτη, και τα νυφικά με δαντέλα στην πλάτη. Αν θέλετε να τονίσετε την πλάτη σας, τότε μπορείτε να επιλέξετε ή ένα εξώπλατο ή ένα νυφικό με δαντέλα στην πλάτη. Αν θέλετε να τονίσετε περισσότερο τα πόδια σας ή το στήθος σας ή θέλετε ένα πιο ρομαντικό στιλ, τότε θα επιλέξετε ένα νυφικό με κεκαλυμμένη πλάτη.

Νυφικά κοντά μπροστά μακριά πίσω ανάλογα με τη στήριξη

Τα νυφικά χωρίζονται και με βάση τη στήριξη που έχουν. Έτσι έχουμε τα νυφικά με τιράντες, τα νυφικά με έναν ώμο και τα στράπλες. Αν έχετε πλούσιο στήθος, τότε οπωσδήποτε θα πρέπει να επιλέξετε ένα νυφικό με τιράντες, το οποίο θα σας παρέχει ικανοποιητική στήριξη και ασφάλεια. Αν έχετε μικρό στήθος μπορείτε να επιλέξετε ένα στράπλες νυφικό (κοντό μπροστά μακρύ πίσω), το οποίο θα τονίζει τα καλλίγραμμα πόδια σας.

Νυφικά κοντά μπροστά μακριά πίσω ανάλογα με τη γραμμή τους

Στην κατηγορία αυτή υπάρχουν τα νυφικά σε στενή γραμμή και τα νυφικά σε φαρδιά γραμμή. Τα στενά νυφικά είναι κατάλληλα για γυναίκες που είναι αδύνατες καθώς ακολουθούν τη γραμμή του σώματος και κάνουν τη νύφη ελκυστική και αρκετά εντυπωσιακή. Αν έχετε κάποια κιλά παραπάνω, τότε τα φαρδιά αεράτα νυφικά είναι πιο κατάλληλα καθώς προσφέρουν συγκάλυψη στα σημεία που υπάρχει περιττό λίπος. Τα νυφικά ανάλογα με τη γραμμή τους διαθέτουν και ορισμένες υποκατηγορίες όπως τα νυφικά σε ίσια γραμμή, τα νυφικά σε γραμμή Α, τα νυφικά τύπου ball gown, κ.τ.λ.

Νυφικά κοντά μπροστά μακριά πίσω

Νυφικά κοντά μπροστά μακριά πίσω

Νυφικά κοντά μπροστά μακριά πίσω
loading...
loading...