Νυφικά για παχουλές

Τα νυφικά για παχουλές σκοπό έχουν να καμουφλάρουν τα σημεία του σώματος που υπάρχει περιττό λίπος, αλλά και να αναδείξουν τα σημεία που πρέπει να τονιστούν. Αν είστε μέλλουσα νύφη και έχετε λίγα κιλάκια παραπάνω, τότε θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιλογή νυφικού έτσι ώστε να έχετε τέλειο αποτέλεσμα. Ορισμένα στιλ νυφικών δεν ταιριάζουν για παχουλές γυναίκες, ενώ άλλα είναι κατάλληλα και θα σας κάνουν ελκυστικές και κομψές. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ποια στιλ νυφικών είναι κατάλληλα για παχουλές και ποια όχι. Τα νυφικά για παχουλές θα αποκρύψουν τις ατέλειες στο σώμα σας, ενώ συνάμα θα τονίσουν ορισμένα σημεία που πρέπει. Τώρα μπορείτε να κάνετε έναν αξέχαστο γάμο και να επιλέξετε το ιδανικό νυφικό για εσάς.

Νυφικά για παχουλές σε φαρδιά γραμμή

Τα νυφικά με φαρδιά γραμμή ταιριάζουν ιδιαίτερα στις νύφες που είναι παχουλές. Τα νυφικά αυτά διαθέτουν από μόνα τους όγκο με αποτέλεσμα να καλύπτουν το σώμα στα σημεία με περιττά κιλά. Τα νυφικά αυτά δεν είναι εφαρμοστά γεγονός που είναι επιθυμητό. Είναι κατάλληλα για παχουλές γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται άνετα και να δείχνουν κομψές και περιποιημένες την ημέρα του γάμου τους.

Νυφικά για παχουλές ball gown

Τα ball gown νυφικά είναι ιδανικά για παχουλές ή εύσωμες γυναίκες. Το στιλ και η γραμμή τους τα καθιστούν κατάλληλα καθώς καλύπτουν το περιττό βάρος. Πρόκειται για μια αρκετά κομψή και ρομαντική επιλογή που  προσδίδει φινέτσα και έντονη θηλυκότητα.

Νυφικά για παχουλές ριχτά

Τα ριχτά νυφικά είναι κατάλληλα για παχουλές διότι δημιουργούν ψευδαίσθηση ενός πιο αδύνατου σώματος. Συνήθως ακολουθούν τη γραμμή του σώματος αλλά χωρίς να είναι εφαρμοστά. Με τον τρόπο αυτό το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να καταλάβει αν μέσα στο νυφικό υπάρχει μια αδύνατη ή μια ελαφρώς παχουλή γυναίκα.

Νυφικά για παχουλές με αποκαλυπτικό ντεκολτέ

Κάθε παχουλή γυναίκα έχει πλούσιο ντεκολτέ και για αυτό το λόγο τα νυφικά που τονίζουν τα προσόντα σας είναι κατάλληλα για εσάς. Τα νυφικά με αποκαλυπτικό ντεκολτέ εστιάζουν τα βλέμματα στην περιοχή του ντεκολτέ, ενώ τα απομακρύνουν από τις περιοχές που έχουν πρόβλημα. Προσοχή όμως να μην το παρακάνετε διότι το πολύ αποκαλυπτικό δεν είναι ωραίο για τη μέρα του γάμου.

Νυφικά για παχουλές που τονίζουν το πρόσωπο

Άλλο ένα σημείο που θα πρέπει να τονίσετε αν είστε παχουλές γυναίκες είναι το πρόσωπο. Πολλές γυναίκες έχουν πολύ όμορφο πρόσωπο αλλά δυστυχώς διαθέτουν κάποια επιπλέον περιττά κιλά. Ορισμένα νυφικά τονίζουν το πάνω μέρος του σώματος και ιδιαίτερα την περιοχή του προσώπου και για αυτό το λόγο είναι κατάλληλα για εσάς.

Πείτε όχι στα στενά νυφικά

Τα νυφικά σε στενή γραμμή δεν είναι κατάλληλα για παχουλές. Εκτός του ότι θα σας εμποδίζουν, παράλληλα δεν έχουν ωραίο αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό καλό είναι να τα αποφύγετε. προτιμήστε καλύτερα τα αεράτα νυφικά.

Νυφικά σε γραμμή Α

Αν είστε παχουλές αλλά έχετε σωματότυπο σχήμα αχλάδι (στενή στο πάνω μέρος και φαρδιά στην περιοχή της λεκάνης και των ποδιών), τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα νυφικών σε γραμμή Α. Τα νυφικά αυτά είναι στενά στην πάνω πλευρά του σώματος και φαρδαίνουν όσο προχωρούμε προς τα κάτω. Για το λόγο αυτό είναι ιδανικά για σωματότυπο αχλάδι.

νυφικά για παχουλές

νυφικά για παχουλές

νυφικά για παχουλές

loading...
loading...