Νυφικά για αδύνατες

Τα νυφικά για αδύνατες πρέπει να διαθέτουν ένα ιδιαίτερο στιλ που να κολακεύει το σώμα και να προσδίδει και μια σχετική καμπυλότητα έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι ιδανικό. Οι αδύνατες γυναίκες θεωρούνται αρκετά ελκυστικές ωστόσο η επιλογή του νυφικού πρέπει να είναι προσεκτική έτσι ώστε οι νύφες να μην χάνονται μέσα στα ρούχα τους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ποια νυφικά ταιριάζουν περισσότερο για αδύνατες γυναίκες ανάλογα πάντα και με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε για παράδειγμα να επιλέξετε ένα νυφικό σε ίσια γραμμή ή ένα νυφικό σε γραμμή Α. Η επιλογή σας έχει να κάνει με τις προτιμήσεις και τα γούστα σας.

Νυφικά για αδύνατες σε ίσια γραμμή

Η ίσια γραμμή είναι ιδανική για γυναίκες που είναι αδύνατες. Η ίσια γραμμή ακολουθεί τις αναλογίες του σώματος αλλά όχι σε όλα τα σημεία. Αν σε ορισμένα σημεία είστε πολύ αδύνατες (με την αρνητική έννοια), τότε τα νυφικά σε ίσια γραμμή είναι σαν ριχτά σε εκείνα τα σημεία, ενώ στα υπόλοιπα σημεία εφαρμόζουν καλά αγκαλιάζοντας το σώμα και προσδίδοντας τέλειο αποτέλεσμα.

Νυφικά για αδύνατες σε στενή γραμμή

Τα νυφικά σε στενή γραμμή ταιριάζουν πολύ καλά σε αδύνατες νύφες. Ο λόγος είναι ότι ακολουθούν τις αναλογίες του σώματος σε όλα τα σημεία με αποτέλεσμα να αναδεικνύουν τα προσόντα του αδύνατου και ελκυστικού σώματος που διαθέτετε. Αν όμως είστε πάρα πολύ αδύνατες, τότε ίσως θα πρέπει να αποφύγετε τα πολύ στενά νυφικά καθώς εκτός του ότι θα φαίνεστε πολύ μικροκαμωμένες, παράλληλα δεν θα υπάρχουν καθόλου καμπυλότητες γεγονός που δεν είναι επιθυμητό. Επομένως τα νυφικά σε στενή γραμμή είναι κατάλληλα για γυναίκες που είναι αδύνατες αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό.

Νυφικά για αδύνατες σε γραμμή Α

Τα νυφικά σε γραμμή Α είναι στενά στο πάνω μέρος του σώματος και γίνονται πιο φαρδιά όσο βαδίσουμε προς τα κάτω. Τα νυφικά αυτά είναι κατάλληλα για γυναίκες που είναι αδύνατες και θέλουν να αποκτήσουν κάποια καμπυλότητα. Είναι πολύ ελκυστικά και τονίζουν τη θηλυκότητα της νύφης. Το στιλ τους θεωρείται πολύ ρομαντικό και προσδίδει αίγλη και αρχοντιά.

Νυφικά για αδύνατες με ντεκολτέ με κλειστό λαιμό

Αν είστε πολύ αδύνατες, τότε το ντεκολτέ σίγουρα δεν είναι το δυνατό σας σημείο καθώς δεν έχετε πολλές καμπύλες. Για το λόγο αυτό μια πολύ καλή επιλογή είναι να επιλέξετε ένα νυφικό με κλειστό λαιμό. Τα νυφικά αυτά είναι εξαιρετικά ελκυστικά και ταιριάζουν άψογα στις πολύ αδύνατες γυναίκες καθώς αναδεικνύουν το καλλίγραμμο σώμα και καλύπτουν τα σημεία που πρέπει.

Πείτε όχι στα νυφικά ball gown

Αν είστε αδύνατες, τότε θα πρέπει να πείτε όχι στα νυφικά ball gown καθώς δεν ταιριάζουν καθόλου στη σωματοδομή σας. Τα νυφικά αυτά θα σας κάνουν να εξαφανιστείτε μέσα στο φόρεμα και θα φαίνεται σαν να υπάρχει ένα νυφικό χωρίς νύφη. Τα νυφικά αυτά έχουν αρκετό όγκο και είναι κατάλληλα για γυναίκες που έχουν επιπλέον κιλάκια.

νυφικά για αδύνατες

νυφικά για αδύνατες

νυφικά για αδύνατες

loading...
loading...